RGPD es

Conforme a lo previst amb el Reglament General de Protecció de Dades, les dades personals facilitats per el interessat seran tractats per el Centre UOTA, les dades de contacte són les següents:

Adreça electrònica: info@uota.es

Les seves dades de caràcter personal seran tractats amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud de informació i enviar-li la mateixa, després de la complementació del present formulari, per via postal o electrònica, si en el mateix ens ha indicat la seva adreça de correu electrònic i, a no ser que sigui imprescindible per donar resposta a aquesta, no és obligatori facilitar les seves dades personals. Les dades seran tractades sobre el consentiment del interessat, que podrà revocar en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà a la licitud del tractament realitzat amb anterioritat. Les dades seran conservades fins que quedi resolta la seva sol·licitud.
El interessat té dret a sol·licitar el accés a les seves dades personals, la seva rectificació o supressió, així com a la limitació del seu tractament, a oposar-se al mateix i a la seva portabilitat mitjançant comunicació escrita, acompanyada de DNI dirigida al domicili o e-mail de contacte. Davant de qualsevol eventual vulneració dels seus drets, es pot presentar una reclamació davant l’Agencia Espanyola de la Protecció de Dades.
En el cas de que facilites les dades personals a un tercer, el interessat es compromet, sota la seva exclusiva responsabilitat, a haver obtingut prèviament el consentiment d’aquella persona per que les seves dades siguin tractades per el Centre UOTA, havent informat prèviament de tot el previst en el article 13 del Reglament General de Protecció de Dades.